Haarverzorging & haaruitval

Veelgehoorde haarklachten zijn dun, fijn en slap of dik, weerbarstig, pluizig en droog. Gelukkig kunnen wij al met een verzorgende wasbehandeling , de juiste coupe en styling een merkbaar verschil realiseren.

Haaruitval
De oorzaken van androgenetische alopecia begrijpen we tot op de dag van vandaag nog niet helemaal. Men denkt wel dat er zowel hormonale (androgene) als genetische oorzaken zijn. Van de vele hormonen die het haar op de hoofdhuid reguleren, hebben androgenen de meeste invloed.

Wat doen wij met je haar?

Wij kunnen goed knippen maar dat kunnen natuurlijk meer kappers. Wat niet iedereen kan, is snel zien hoe je het haar van een vrouw of man zo kunt knippen dat het bij haar of zijn uitstraling en persoonlijkheid past en wat de natuurlijke valling van het haar is. Daarin zijn wij goed.
Tijdens het knippen werken we met op jou afgestemde verzorging- en styling producten zodat je meteen de werking kunt ervaren.
‘Wat goed voelt, maakt je mooi’ is onze uitspraak en daar kunnen wij heel ver in gaan. Bij Ti Sento werken we volgens het Cruelty Free concept (dierproefvrij en milieubewust) want Beauty mag nooit ten koste van welzijn en gezondheid gaan.

Kleuren is onze passie! en een vak apart, ervaring, kleur wordt geadviseerd aan een voorafgaande analyse.
Een Healthy Hair, Defy-Damage kleurprogramma verzorgt en voedt je haar tijdens het kleurproces, zo ga je naar huis met gezond haar. Voor ons is het van groot belang dat je tevreden ons pand verlaat en met liefde weer terugkomt.