Het Beautypakket

Ti Sento Hair & Skin Care is toegewijd aan het werken met de hoogst mogelijke kwaliteit en haar behandelingen zijn doelgericht met snel zichtbaar en bewezen resultaat voor:

  • Skin aging
  • Acne
  • Roodheid
  • Pigmentatie
  • Droogheid

Alle behandelingen starten met een geanalyseerde gezichtsreiniging, deze is van fundementeel belang voor de gezondheid van de huid en om de absorptie van actieve ingrediënten uit de serums of crèmes te verbeteren.

Basic Facial €49.95 (30 minuten)
Heeft u een oppepper nodig voor uw huid? Dan is deze facial iets voor u!!
De facial bestaat uit een huidanalyse, reinigen van het gelaat, peelen om de dode huidcellen te verwijderen, massage van gezicht, nek en schouders en als “toetje” een heerlijk masker waarbij u kunt kiezen uit, liften, energising en hydrateren of beschermen en voeden. Afsluitend, dag-, nacht-, oog- verzorging.

Luxe Facial € 70.00 (60 min)
Deze facial heeft als doel de conditie van uw huid te verbeteren en om individuele problemen op te lossen en de huid te normaliseren. Het doel is om de conditie van de huid te verbeteren. We beginnen met een huidanalyse, vervolgens reinigen van het gezicht, peelen met de Medik8 Bamboo Peel of Medik8 Super Facial Peel, diepte reiniging om verstopte poriën te verwijderen, massage met een speciaal serum. Vervolgens sluiten we af met een extra intensief masker.
Afsluitend meerdere medik8 serums, dag- of nacht- en oogverzorging.

Royal Facial € 80.00 ( 75 min)
Zeer intensieve facial om de huid in topconditie te brengen. We beginnen met een huidanalyse, vervolgens reinigen van het gezicht, peelen met de Medik8 Bamboo Peel of Medik8 Super Facial Peel, dieptereiniging om verstopte poriën te verwijderen. Vervolgens een bindweefselmassage van het gezicht gevolgd door een ontspannende massage van nek en schouders. Er wordt afgesloten met een van de extra intensieve Medik8 maskers zoals collageenmasker, cellulose masker, vlies masker of een van de bijzondere alginaat maskers. Afsluitend meerdere Medik8 serums, dag- of nacht-, oogverzorging.

Mannen Basic gezichtsbehandeling € 25,- incl wassen knippen stylen € 49.95
Ook de mannenhuid heeft verzorging nodig. De huid van de man is anders o.a. qua structuur, gevoeligheid en talgproductie. Om een zuivere, frisse en goed verzorgde huid te verkrijgen is een gezichtsbehandeling speciaal gericht op de mannenhuid samengesteld. De behandeling bestaat uit, reiniging, peeling, verwijderen ingegroeide haren, dieptereiniging (verwijderen mee-eters, gerstekorrels), massage, masker en dagverzorging

SKIN FOR LIFE

bTi Sento gelooft dat het geheim om er lang jong uit te zien zo gemakkelijk is als:

*Vitamine C plus en *Zonnebrandcrème en
*Vitamine A ‘s nachts.

Als je je huid verzorgt en ons eenvoudige advies opvolgt, geloven wij dat je er op je 50ste uitziet als een 40-jarige.

  • Skin aging
  • Acne
  • Roodheid
  • Pigmentatie
  • Droogheid

Alle behandelingen starten met een reiniging en analyse, deze is van fundamenteel belang voor de gezondheid van de huid en om de absorptie van actieve ingrediënten uit serums of crèmes te verbeteren. Tijdens de behandeling bespreken we je wens en behandeling of pakket en daarom kunt je enkel kiezen voor een Introductiebehandeling (45 min), SkinCare behandeling preventief (60 min) en SkinCare behandeling intensief (75min) of SkinCare behandeling All-in (90 min) Zie online agenda.