Huidversteviging

HUIDVERSTEVIGING B-TEC
Met de BeautyTec Sim kan een groot aantal verschillende huidproblemen worden opgelost. Het systeem werkt onder meer met ultrasone golven, zoals die ook voor baby echo’s gebruikt worden en die dus absoluut veilig zijn. Deze golven zorgen ervoor dat de huidcellen als het ware een beetje uit elkaar getrokken worden. Zo kunnen er werkzame stoffen van de speciaal ontwikkelde producten in de onderste huid worden ingebracht, hetgeen tot een revolutionaire verbetering van de huid leidt. Moduleprijs tijdens een beautybehandeling v.a. € 35,-
Hieronder vindt u een aantal voorbeelden:
Beautytec Sim voorbeeld 1 Behandeling van rimpels, verslapte ooghuid, wallen.
Beautytec Sim voorbeeld 2 Couperose. Voor en na.
Beautytec Sim voorbeeld 3 Speciale acné behandeling. Voor en na. Ook bij kleine littekens.
Om het resultaat lang zichtbaar te houden
adviseren wij Collagen waarbij u zichtbaar een stralende en
strakkere gezichtshuid binnen twee weken zult ervaren.
Adviesverkooprpijs: € 39.95
 Green tea, Slim en Fit is een biologisch drankje waardoor je afvalt en je vitaal voelt.
Adviesverkoopprijs € 24.95

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Behandelingen tegen Huidveroudering zonder downperiode

IPL Lifttherapie

Dankzij de IPL huidverjonging behandeling zijn zeer goede resultaten te behalen. Rond het 25ste levensjaar begint de huid te verouderen. Eerste tekenen zijn rimpels, couperose en verslapping van de huid. Het collageen in de huid wordt minder. Ook invloeden van buitenaf zijn van invloed op het proces. Denk aan de zon, luchtvervuiling en roken. De laserbehandeling stimuleert de huid en geeft het die frisse uitstraling terug.

Chemische Peeling & Ultrasone behandeling

Wie een grauwe huidskleur en rimpels wil bestrijden behandelen wij in onze salon met speciale Peelings en voor een fantastische lifting zonder downperiode met Ultrasone golven. De Peeling verheldert de gelaatskleur en verstevigt.

Ultrasone golven zorgen ervoor dat huidcellen tijdens de behandeling een beetje uit elkaar getrokken worden zodat de werkzame stoffen van het product in de onderste huidlagen kan worden ingebracht, hetgeen tot een revolutionaire verbetering van de huid leidt met aanhoudend resultaat van enkele weken.

Hyperpigmentatie:

Als de huid ten gevolge van letsel, uitslag, een vlek of enige andere soort inwerking ontstoken raakt, activeert deze ontsteking melanocyten, de melanine producerende cellen, om overtollige pigmentkorrels vrij te maken. Melanine geeft de huid en het haar hun kleur. De overtollige pigmentkorrels worden donker en verkleuren het eerder verwonde gebied en ze blijven lang nadat de oorspronkelijke wond is genezen aanwezig. Hyperpigmentatie veroorzaakt geen littekens en zal zelfs zonder behandeling in de loop van de tijd verbeteren. De herstelperioden variëren, maar gemiddeld kan het tussen de drie en 24 maanden duren voordat de donkere vlekken zijn vervaagd.

Verwijdering door middel van peeling, neemt de huidcellen met hyperpigmentatie weg, zodat nieuwe huid zonder hyperpigmentatie wordt gevormd.

N.B: Breng als een pigmentvlek van grootte, vorm of kleur verandert of gaat jeuken of bloeden een bezoek aan een dermatoloog om uit te sluiten dat het om een kwaadaardige tumor gaat.