Behandelingen tegen Huidveroudering zonder downperiode

IPL Lifttherapie

Dankzij de IPL huidverjonging behandeling zijn zeer goede resultaten te behalen. Rond het 25ste levensjaar begint de huid te verouderen. Eerste tekenen zijn rimpels, couperose en verslapping van de huid. Het collageen in de huid wordt minder. Ook invloeden van buitenaf zijn van invloed op het proces. Denk aan de zon, luchtvervuiling en roken. De laserbehandeling stimuleert de huid en geeft het die frisse uitstraling terug.

Chemische Peeling & Ultrasone behandeling

Wie een grauwe huidskleur en rimpels wil bestrijden behandelen wij in onze salon met speciale Peelings en voor een fantastische lifting zonder downperiode met Ultrasone golven. De Peeling verheldert de gelaatskleur en verstevigt.

Ultrasone golven zorgen ervoor dat huidcellen tijdens de behandeling een beetje uit elkaar getrokken worden zodat de werkzame stoffen van het product in de onderste huidlagen kan worden ingebracht, hetgeen tot een revolutionaire verbetering van de huid leidt met aanhoudend resultaat van enkele weken.

Hyperpigmentatie:

Als de huid ten gevolge van letsel, uitslag, een vlek of enige andere soort inwerking ontstoken raakt, activeert deze ontsteking melanocyten, de melanine producerende cellen, om overtollige pigmentkorrels vrij te maken. Melanine geeft de huid en het haar hun kleur. De overtollige pigmentkorrels worden donker en verkleuren het eerder verwonde gebied en ze blijven lang nadat de oorspronkelijke wond is genezen aanwezig. Hyperpigmentatie veroorzaakt geen littekens en zal zelfs zonder behandeling in de loop van de tijd verbeteren. De herstelperioden variƫren, maar gemiddeld kan het tussen de drie en 24 maanden duren voordat de donkere vlekken zijn vervaagd.

Verwijdering door middel van peeling, neemt de huidcellen met hyperpigmentatie weg, zodat nieuwe huid zonder hyperpigmentatie wordt gevormd.

N.B: Breng als een pigmentvlek van grootte, vorm of kleur verandert of gaat jeuken of bloeden een bezoek aan een dermatoloog om uit te sluiten dat het om een kwaadaardige tumor gaat.