IPL Huidverjonging

Tijdens de behandeling wordt de aanmaak van collageen bevorderd waardoor de conditie van het bindweefsel sterk verbetert. Uw huid zal aanzienlijk beter functioneren en er jeugdiger en vitaler uitzien. Door de betere huidfunctie wordt huidveroudering op een optimale manier teruggedrongen.

De warmte energie van de IPL stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen waardoor porien fijner worden, kleine lijntjes vervagen en de textuur van uw huid verbetert, waardoor uw huid frisser en jonger oogt.

Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van 1-2 weken. Wij adviseren 1 onderhoudsbehandeling per 2 maanden om het resultaat te behouden, omdat het verouderingsproces van de huid altijd door blijft gaan.

Het beste resultaat behaalt u door deze IPL behandeling te combineren met een MicroSkinpolish behandeling.

Prijzen gezichtsverjonging:

Gelaat € 59,-
Hals en decollete € 29,45

Microdermabrasie, MicroSkinPolish & IPL Huidverjonging

ipl huidverjongingDe warmte energie van de IPL stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen waardoor poriën fijner worden, kleine lijntjes vervagen en de textuur van uw huid verbetert, waardoor uw huid frisser en jonger oogt.

Omdat het verouderingsproces van de huid altijd door blijft gaan adviseren wij 1 onderhoudsbehandeling per 2 maanden om het resultaat te behouden. Het beste resultaat behaalt u door deze IPL behandeling te combineren met een MicroSkinPolish behandeling.

MICROSKINPOLISH
Met de Microskinpolish worden uitzonderlijke behandelresultaten behaald bij:

• Rimpels,
• grove porién,
• acnélittekens
• slechte verslapte huid

Bericht  (20-02-2019)
Ik ben heel tevreden over de Microskinpolish behandeling. Ik kom ongeveer elke 6 weken voor deze behandeling en je ziet na elk behandeling goed het verschil. Zelfs mijn man valt het op haha. Een aanrader voor iedereen!