Ti Sento Hair & SkinCare werkt “Cruelty Free!” (dierproefvrij en millieubewust).
We adviseren, knippen, kleuren, verven/modelleren wenkbrauwen en geven passende Make-up tips aan de hand van jouw kleurentype & karakter.
In onze SkinCare salon kun je relaxen en lekker bijkomen. Ook zijn we al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het aanbrengen van Permanente wenkbrauwen en Eyeline en garanderen wij behandelingen als bijvb. Definitief ontharen! (en wij schrikken niet wanneer je als man op de behandelstoel komt te liggen) Onze SkinCare specialiste streeft naar effectieve huidverjonging op basis van het herstelvermogen van de huid en boekt met Plasmalifting uitstekende resultaten.
Tijdens je bezoek kun je tussendoor lekker rondneuzen tussen kleding, sieraden en accesoires of genieten van een lekkere kop koffie of thee en de fijne muziek.
Kortom… Wij heten je van harte welkom.

 

 

 

 

HENDRIKA NIENHUIS-BOERSEMA

Salon manager Hair | Make-up | Skin & Beauty | Brows salon.

Specialisme: Haarkleuren

Deelt het leven met: Jeroen, dochter Luna en zoon Sem.

Leukste wat een klant ooit zei: “Jij bent het beste wat me is overkomen. Ik blijf je altijd trouw.

FRANCISKA BIJMA

Practical Owner Ti Sento Hair | Make-up | Skin & Beauty | Brows salon. 

Specialismes:  Make-overs

Bekend van deelname aan het programma Looking Good van RTL4. 

dochters Dewi en Esra, hond Bo en kater Bjuster.

Mooiste wat een klant ooit zei: “Cis!, Elke keer wanneer ik thuis kom van jou voelt het alsof ik nieuwe kleren heb gekocht!

Ti Sento Hair & Skin Care bestaat sinds 1997 en werkt “Cruelty Free!” (dierproefvrij en millieubewust). Hier adviseren, knippen, kleuren, verven & modelleren de stilisten met passie en geven ze effectieve bruikbare make-up tips aan de hand van persoonlijke kleurtype style & karakter. 

Gespecialiseerd in het kleuren, harsen en modelleren van de juiste Brows. Al 20 jaar sterk in Permanent Microblading Hairstrokes, Ombre Brows, Permanent Eyeliner en weet maar liefst 90% tevredenheid garantie te behalen met Definitief ontharen! 

De SkinCare Salon streeft naar doeltreffende huidverbetering, verwijdert terstond ongewenste huidoneffenheden als:  pigmentvlekken, wratten, steelwratjes, bloedblaasjes en rode adertjes.

En met Plasmalift ook wel Fibroblasting of Plex-R genoemd, het nieuwe  faceliften zonder snijden voor Face, Hals-en Oogledenlift presenteert de salon prachtige houdbare resultaten. 

Een advies is altijd gratis en vrijblijvend. Wel alleen op afspraak en kan ook online ingeboekt worden.

Kortom een no-nonsense bedreven ervaren team heet je van harte welkom…