Touch up, Private tutorial, Bridal Make-up of Step by Step Workshop

Bij een nieuwe coupe past ook nieuwe make-up. Wellicht heb je iedere dag dezelfde make-up routine of is er een bijzondere gelegenheid waarvoor je weleens wilt uitpakken. In de salon werken gespecialiseerde visagisten. Een opfrissende mini make-up, een private tutorial, maar ook een bridal make-up op locatie behoort tot de mogelijkheden. 

Onze stylisten en visagisten geven je graag een touch up na je behandeling bij ons in de salon. We brengen een natuurlijke basis make-up aan die zorgt voor een frisse look, zodat je op je best onze salon verlaat. De producten zijn bij ons verkrijgbaar, zodat je de look die de visagist heeft aangebracht ook thuis kunt creëren. Deze touch up behandeling dien je wel online te reserveren en is gratis bij een kleurbehandeling.

Step by Step Make-up Workshop:
Hoe breng je een perfecte basismake-up aan voor overdag en ’s avonds? En wat is de beste manier om de sterke punten van je gezicht te accentueren? Tijdens deze intensieve workshop worden theoretische kennis en praktijkopdrachten gecombineerd en ontdek je diverse make-uptechnieken. In één dag maak je onder ervaren begeleiding kennis met de mogelijkheden van jouw eigen gezicht.
Kleine lesgroepen van minimaal 2-4 personen staan garant voor een zeer individuele begeleiding.

Bij deze workshop werken we met ons eigen make-up merk. Deze kunnen ook via de opleiding aangeschaft worden (niet verplicht). In de cursusruimte zijn tevens aanvullende producten aanwezig waarmee gewerkt mag worden.Prijs

€ 35,- p.p

Maak een afspraak